Strandzak Terrasvariant
In mei 2011 heeft Studio Danckmer een nieuwe variant van Strandzak ontwikkeld.
Deze Terras- en Tuinvariant is lichter en comfortabeler dan de oorspronkelijke Strandzak doordat hij deels is gevuld met EPS-parels. Ook deze terrasvariant kan buiten blijven liggen door de toepassing van een waterdichte binnenzak.
Daarnaast zijn er ook zitkussens toegevoegd zodat je comfortabel op de terrasvloer kan zitten.

Tijdens de expositie ‘Natuur’ in het Dutch Design Hotel Artemis (9 juni-7 september), kunt u volop genieten van de zon op het terras, zittend tegen een Strandzak.
U bent van harte welkom!

‘Strandzak’ is strandmeubilair dat bestaat uit zakken van zachte maar sterke stof die gevuld worden met zand. Samen vormen zij stevige lig- en zitelementen.
Lekker om alleen, met familie of vrienden op of tegenaan te zitten.
De ‘zandduinen’ met een natuurlijke, robuuste uitstraling hebben aan de bovenzijde van de zak een stevige sluiting met lussen waar je ook de punten van je baddoek onder te klemmen voor extra comfort.

De tweede reeks heeft meer gecultiveerde, geometrische vormen en een frisse, actieve uitstraling met opvallende kleuraccenten. Hierop kan je plaatsnemen om bijvoorbeeld een drankje, ijsje of patatje te eten en hoef je er niet meer mee in het zand te zitten.
Strandtenthouders kunnen ze aan het begin van het seizoen vullen en door het gewicht en materiaal van Strandzak kunnen zij het hele zomerseizoen blijven liggen.
Na het zomerseizoen wordt de zak opengemaakt, leeggegooid en opgeborgen, om het volgende jaar opnieuw te vullen. Door gebruik te maken van zand dat aanwezig is wordt het transport van het meubilair geminimaliseerd en is het een ecologisch verantwoord product.
Strandzak past op elke plek waar mensen genieten van zon en strand! Deze extra faciliteiten zullen een groter publiek aantrekken.
Op dit moment is Studio Danckmer bezig met het ontwerp van een versie die niet alleen bedoeld is voor op het strand.
Laat de zomer maar komen!