Vogeldhuisje
Dit is het Vogeldhuisje. Sinds een paar weken heb ik dit leuke spaarpotje in eigen beheer en verkoop. Je zet het zelf in elkaar en je kunt het daarna nog beplakken, er op tekenen en beschilderen. Zo maak je je spaarpot extra mooi!
Het Vogeldhuisje is prima te versturen als enveloppe waar je ook nog brieven of zelfs een tijdschrift tussen kan stoppen. Ook heel leuk om een cadeaubon in te geven of voor (klein)kinderen! Zo wordt ontvangen en versturen extra leuk!
Je kunt het onder andere bestellen via de webshop van de Kartonwinkel in Eindhoven of bij een van de winkels op de links pagina.
Neem voor extra informatie, verkoop of het bestellen van grotere aantallen gerust contact met mij op.DDW 2015 | Sectie-C
Tijdens de Dutch Design Week 2015 zal Studio Danckmer zich presenteren op Sectie-C.
Op de eerste verdieping van Hal-H (gebouw 8) zal ik tijdens de DDW een overzicht geven van verschillende producten en projecten die Studio Danckmer in het afgelopen jaar gemaakt en gedaan heeft en waar ik mij in de komende tijd op wil richten.
Kom langs op dit geweldige creatieve terrein en vergeet niet een kijkje nemen bij Studio Danckmer!

DDW 2014 | Vleugel-S
Studio Danckmer has a new location!
For a view weeks now I am located on Sectie-C on the first floor of Hall-S.
During the DDW Studio Danckmer will give an overview of various products and projects that Studio Danckmer has been working on in the past year and where Coen Danckmer Voordouw want to focus on in the future.
Come to the exposition, together with the other studios in Vleugel-S.

Inside Design Amsterdam
Het meest inspirerende designevenement van Nederland, zal zich dit jaar voor het eerst afspelen op IJburg. Deze nieuwe locatie, met opvallende architectuur en met zee en wind als speciale sidekicks, sluit uitstekend aan bij het verrassende en gevarieerde karakter van Inside Design Amsterdam.
Verschillende locaties, van winkelruimtes tot woningen, staan een lang weekend in het teken van verrassende presentaties en installaties. Zowel jong talent als grote interieurmerken zorgen voor een spannende mix van de nieuwste producten en ontwikkelingen voor elke ruimte in en rond het huis.

Inside Design Amsterdam 2011
Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2011 van 10.00-18.00 uur

Strandzak Terrasvariant
In mei 2011 heeft Studio Danckmer een nieuwe variant van Strandzak ontwikkeld.
Deze Terras- en Tuinvariant is lichter en comfortabeler dan de oorspronkelijke Strandzak.
Daarnaast zijn er ook zitkussens toegevoegd zodat je comfortabel op de terrasvloer kan zitten.

Tijdens de expositie ‘Natuur’ in het Dutch Design Hotel Artemis (9 juni-7 september), kunt u volop genieten van de zon op het terras, zittend tegen een Strandzak.
U bent van harte welkom!

COOLS OP DE SALONE DEL MOBILE!
Van 12 t/m 17 april 2011 vindt in Milaan voor de 50ste keer de Salone Internazionale del Mobile plaats. In vijftig jaar tijd is deze internationale beurs uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande interieur- en design evenementen ter wereld. De trendsetters van morgen zie je tijdens Salone del Mobile. Heel Milaan ademt design!
De Design Academy Eindhoven organiseert haar expositie “THIS WAY” in Studio Zeta, waar dit jaar ook een speciaal Academy Cafe zal zijn. Tot mijn grote vreugde zal hier ook mijn afstudeerproject ‘COOLS’ te zien zijn!
Hierbij wil ik iedereen van harte uitnodigen om mijn werk en natuurlijk dat op alle honderden andere locaties te komen bekijken!
Neem van mij aan dat een bezoek aan Milaan tijdens deze week niet zal tegenvallen! Klik hier voor meer info.

Op 1 januari 2011 heb ik officieel mijn eigen studio opgericht!

Coen D. Voordouw wint FSB Award Sensations of the Ordinary

De Nederlandse ontwerper Coen D. Voordouw won de FSB Award met zijn deurkruk-ontwerp ‘Stern’.

Klik hier voor het persbericht uit ‘de Architect’

Van 23 t/m 31 oktober 2010 vindt in Eindhoven weer de Dutch Design Week plaats, het grootste design evenement van Nederland. Op bijna 60 verschillende locaties laten zo'n 1500 vormgevers uit binnen- en buitenland hun werk zien.
De Design Academy Eindhoven organiseert haar jaarlijkse eindexamen expositie Graduation Galleries 2010, waar ook mijn afstudeerproject ‘COOLS’ te zien zal zijn.
Hierbij wil ik iedereen van harte uitnodigen om mijn werk en natuurlijk alle andere afstudeerwerken te komen bekijken!
COOLS staat voor Cardboard-Tools
Met COOLS kun je alles maken van golfkarton. In de kist zitten alle gereedschappen die je daarvoor nodig hebt. COOLS leert kinderen spelenderwijs ontwerpen, maken en delen met anderen.